Podjetje Promiz d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004. Glavna dejavnost podjetja je izvajanje mizarskih projektov po meri za bivalne in poslovne prostore. Smo tudi zastopniki in distributerji za cemprinov naravni spalni sistem Pinura in masivne postelje iz Avstrije. V sodelovanju z Odako d.o.o. izdelujemo skrite postelje po meri.

Pri nas dobite celovito storitev – vse od ideje, svetovanja, izmer na objektu, lastne proizvodnje do montaže pohištva po meri.

Ker želimo strankam ponuditi kakovostno pohištvo, ki bo dolga leta služilo svojemu namenu, uporabljamo le najboljše in najkvalitetnejše materijale in okovja.

Dolgoletno zadovoljstvo strank z našim pohištvom je naše najvažnejše merilo, da delamo dobro.

Osebni pristop

Pohištvo je popoloma prilagojeno meram vašega prostora, željam in okusu. Vsak projekt je za nas enako pomemben. Od začetka do konca projekta je z vami ista oseba.

Lastna proizvodnja

Pri nas ni serijske proizvodnje. Ni zalog. Že v začetni fazi prenove ali gradnje nas kontaktirajte. Sledi pregled idej, svetovanje, izbor materijalov, ogled in izmere vašega objekta. Po izmerah in vaši potrditvi naročila se začne izdelava vašega unikatnega pohištva.

Visoka kakovost

Izdelano iz najboljših materialov. Zelo veliko je ročne obdelave, zato težko kaj uide budnim očem mojstra. Veliko pozornosti namenimo tudi ustrezni dostavi in kakovostni montaži.

Svetovanje

Z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami imamo zelo dober občutek za optimalni izkoristek prostora, izvedljivost arhitekturnih načrtov in oceno dejanske vrednosti projekta. Glede na prostor in želje stranke predlagamo uporabne prostorske rešitve.

Garancija na pohištvo

Naše stranke nam sporočajo, da je pohištvo tudi po dolgoletni uporabi kot novo. Garancija na izdelavo našega pohištva je sedem let.

Close Menu